Gecertificeerd en ruime ervaring

Wij zijn beiden gecertificeerde echoscopisten. Praktisch gezien houdt dat in dat wij bij iedere zwangere met ons eigen apparaat een echo kunnen maken om vast te stellen of er hartactie bij de baby is en wij kunnen het kindje meten om na te gaan hoever de zwangerschap gevorderd is.

Karien is versiekundige en staat ingeschreven in het versieregister. Versiekundigen uit het versieregister zijn ervaren en voldoen aan de kwaliteitseisen die aan de uitwendige versie gesteld zijn. Een uitwendige versie is het draaien van het kind van stuitligging naar hoofdligging, via de buitenkant van de buik.

Manon heeft zich gespecialiseerd in anticonceptie. Op het anticonceptiespreekuur kan besproken worden welk anticonceptiemiddel het beste bij je past en in de meeste gevallen ook een recept uitgeschreven worden. Wanneer iemand kiest voor een spiraal (hormoon of koper), dan kan deze ook geplaatst worden. Manon heeft hier de vereiste scholingen voor gevolgd en is hiervoor geregistreerd bij de KNOV, waardoor bijna alle verzekeringen het consult vergoeden.

Naast de reguliere verloskundige zorg, zijn wij bekend met alternatieve therapieën die tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed de vrouw in haar eigen energie kunnen ondersteunen. We kunnen jullie adviseren over de mogelijkheid van bv. Bach-bloesem, aromatherapie, acupunctuur, homeopathie, voetreflexzonetherapie, shiatsumassage. Er zijn goede therapeuten werkzaam in onze regio naar wie wij je kunnen verwijzen als je daar behoefte aan hebt.

Wij zijn lid van de KNOV en opgenomen in hun kwaliteitsregister. Verder zijn we ook geregistreerd in het echo register en zijn vergunninghouder voor counseling (voorlichting over testen tijdens de zwangerschap). Sinds november 2012 zijn wij ook in het bezit van een iso-certificaat (ISO 9001:2008)

image3

logo-2 logo-3